Visie

Living Foods BV ziet binnen de methoden van teelt en verbouw van voeding een enorme inefficiƫntie in de omgang met een van onze belangrijkste natuurbronnen, namelijk water.
Diverse onderzoeken tonen aan dat de schade van tekort aan water vele malen groter is dan de schade ten gevolge van een overdaad aan water. Bovendien worden gezondheid en gezonde voeding voor ons als mens steeds belangrijker. Door een verkeerde focus op productiemethoden is er steeds minder voedingswaarde te vinden in onze huidige voeding.
Het is niet voor niets dat overheden en gezondheidsinstituten de alarmklok luiden over ons eet- en voedingspatroon. Middels betere teeltmethoden, waarbij de focus op de oorspronkelijke voedingswaarden uitgangspunt zijn, wil Living Foods BV bijdragen aan een verbeterde gezondheid.

Missie:

Living Foods BV ziet het als maatschappelijke verantwoordelijkheid om met de ter beschikking staande technieken en kennis een bijdrage te leveren aan teeltmethoden die het milieu minder schaden en betere, gezondere producten opleveren. Het welzijn van mens, dier en milieu staat hierbij voorop. Living Foods BV zet wetenschappelijk gefundeerde kennis en systemen in die overal ter wereld voor efficiƫnte en voedingsrijke gewassen zorgdragen.

 

Vraag hier meer informatie aan